Onafhankelijke Partij Drenthe maakt eerste zes namen van de kieslijst bekend.

Het kiescollege heeft de eerste zes namen van de kieslijst van de OPD bekend gemaakt.

De lijsttrekker, Charles de Haas, was reeds in juli op de Algemene Ledenvergadering gekozen. Lange politieke ervaring en enthousiast om de OPD weer in de Staten van Drenthe te vertegenwoordigen.

Als nr. 2 op de lijst staat : drs. Jan Lambers, uit Eelde. Jan Lambers is momenteel nog bestuurslid van de Partij van het Noorden, maar voelt zich ook goed thuis bij de OPD. Hij wil zich inzetten voor alle Drenthen. Hij voelt zich ook verbonden met de Ouderen in Drenthe. Als afgestudeerd econoom en afkomstig uit het bedrijfsleven wil hij zijn steentje bijdragen.

Nr. 3 is mevrouw drs. Nelly Nieuwenhuizen, uit Peize, afgestudeerd in politicologie en oud OPD Statenlid. Ook maakte zij deel uit van verschillende commissies en zij was al in een vroeg stadium betrokken bij de Onafhankelijke Partij Drenthe.

Nr. 4 is ing. Henk Brouwer, uit Zwiggelte, Weg- en waterbouw heeft nog steeds zijn grote belangstelling en hij wil zijn kennis en kunde graag inzetten voor de Drentse gemeenschap. Hij maakt al jaren deel uit van de OPD en is ook actief raadslid in de gemeente Midden- Drenthe, bij de onafhankelijke partij Gemeentebelangen Smilde- Beilen-Westerbork.

Nr. 5 is Gineke Radix-Feijen, uit Smilde. Betrokken bij veel zaken die met jeugd te maken hebben. Zij wil zich graag inzetten voor de belangen van de Drenthen in de Staten. Onafhankelijkheid staat zij voor en ook Provinciaal is er veel belangrijk werk te doen.

Nr. 6 is Bart Popken, uit Dwingeloo. Sociaal bewogen en deskundig inzake agrarische sector. Jarenlange ervaring als Statencommissielid en is graag bereid zijn kennis en kunde in te brengen.

Namens bestuur OPD,
Nelly Nieuwenhuizen, secr.

Nadere info: Charles de Haas 0592-412779/06-51856325